Information about Invention Applications Accepted for Examination
  main page | databases | print |  
Bibliographic data of the application for invention accepted for examination # a201908099
  Bibliographic data  
Published on 27.08.2019, bul. No. 16
(21) a201908099 (51) (2006)
H05B 6/10 (2006.01)
A24F 47/00
(22) 15.01.2018
(31) 1700812.9
(32) 17.01.2017
(33) GB
(85) 15.07.2019
(86) PCT/EP2018/050907, 15.01.2018
(71) вҲ в () ˲̲ (GB ); вҲ в () ˲̲ (GB )
...................................................................................................................................................................
() (GB )
...................................................................................................................................................................
BRITISH AMERICAN TOBACCO (INVESTMENTS) LIMITED (GB )
(72) (GB ); (GB ); (GB ); (GB )
...................................................................................................................................................................
(GB ); (GB ); (GB ); (GB )
...................................................................................................................................................................
Horrod, Martin Daniel (GB ); White, Julian Darryn (GB ); Aoun, Walid Abi (GB ); Moloney, Patrick (GB )
(54) в в в
...................................................................................................................................................................
APPARATUS FOR HEATING SMOKABLE MATERIAL
   
 
16280